furudalskan.blogg.se

Presentation.

Kategori: Allmänt

 
Hej!
 
 
Då jag tänkt börja om på nytt med bloggandet kändes det som att det kunde vara en bra idé med en liten introduktion av vem jag är och vad den här bloggen kommer att handla om.
 
Jag heter Pernilla och är i skrivande stund 33 år gammal.
 
Jag kommer från ett litet ställe som heter Furudal som ligger ute på landsbygden med fantastisk natur i form av djupa skogar, berg och vatten.
År 2016, närmare bestämt den 15 januari, köpte jag och min sambo B vårt alldeles egna hus ungefär 6 km från Furudal i en liten grannby som heter Östanvik.
Tillsamman med oss på vår lilla gård bor våra fyra kattbarn, Simba (18 år), bröderna Kurridutti och Snuttibangbang (4 år) och deras lillasyster Runa (7 månader).


På gården finns också ett gäng kaniner Oreo som är en kastrerad hankanin av blandingen belgiskjätte/franskvädur/rex. Frigga som är en ren lejonhuvad kanin, Rut som är dvärgvädur och så lilla hermelinen Tess.
Kaninerna bor ute i en stor hundgård med tillhörande hage.


Jag jobbar som butiksbiträde på vår lokala lilla Ica-butik tillsammans med ett gäng fantastiska kollegor!
På fritiden ägnar jag mig åt djuren och sambon såklart. Jag älskar att läsa och skriva och när lusten faller på så fotograferar jag också gärna. Vår och sommar är trädgården en stor favorit och eftersom att vi egentligen inte bott i vårt hus så länge ännu så finns det en massa saker jag vill göra med gården.
Huset behöver även det en del fix som jag hoppas att vi ska kunna påbörja till våren.
Det finns så otroligt mycket mer jag kan berätta om men det får tyvärr bli en annan gång då jag måste fara iväg och göra ett pass på jobbet alldeles strax!
Kul att du kikade in!