furudalskan.blogg.se

Gräsänka.

Kategori: Allmänt

 
Dagens väder är precis vad jag behöver, naturen för delen också. Bara från igår har björkarna fått små gröna blad och gräset har fått sig en skjuts. Känns ganska skönt att det inte går att klippa det just idag heller tackvare regnet och jag kan istället luta mig tillbaka och bara ta det lugnt. Det är nog precis vad jag behöver.
 
Jag och B tog oss i kragen och packade en ryggsäck med fika och åkte till Norrboda för att gå kyrkstigen tillsammans i torsdags. Jag har sagt det förr och det tåls att sägas igen. Det är så otroligt vackert att gå den! Speciellt nu när vitsipporna hunnit kika upp lite mer!
 
 
På sina ställen var det tjocka mattor av små vita sippor. Vädret var på topp med sol och värme och vi var inte ensamma på leden denna dag. Bjära skötte sig exemplariskt och fick springa lös den mesta av leden.
 
 
Det är gammal skog vilket får det att se trollskt och magiskt ut!
 
 Fika på den vackra platsen vid bäcken! 
 
 Vad kan det här vara för blomma? Finns det lila skogsstjärnor?
 
 Solnedgång vid Oresjön.
 
När dagen var över och det var dags för sängen var jag så trött att allting bara snurrade. Det kändes som att vara väldigt berusad utan att ha druckit en enda droppe alkohol. Jag tänker såhär i efterhand att det kanske var kroppens sätt att säga att "nu har du haft alldeles för mycket för dig de senaste dagarna så nu säger jag stopp". Därför känner jag att den här helgen får gå i lugnets tecken. Jag behöver få ta det lugnt och inte göra någonting alls. Sov otroligt bra inatt och det blev en liten sovmorgon tackvare det. Känner mig fortfarande trött så kanske att det blir en liten siesta mitt på dagen ^_^
 
B är borta och jobbar hela helgen och kommer inte hem förrän måndag morgon så jag och Bjära får sköta oss själva. Inte mig emot.
På måndag var det tänkt att jag och Bjära skulle vara med på kurs i vardagslydnad men då hon verkar befinna sig i förlöp just nu så hoppar vi det och är med när hon löpt färdigt istället. Vill inte vara där och förstöra för de andra deltagarna.