furudalskan.blogg.se

En sväng på isen.

Kategori: Allmänt

 
Det var utlovat fint väder idag men istället har det snöat och varit snålblåst större delen av dagen. Eftersom att vi planerat att ta oss ut på isen i flera dagar så var det bara att bita i det sura äpplet och pälsa på sig.
Hundarna behöver sitt och då det varit skitväder i några dagar nu så har de varit extra rastlösa då det inte blivit någon riktig promenad.
 
 
Då B lyckats ta med sig min bilnyckel till Mora så fick Jessica komma och hämta mig och Bjära. Det är tur att vi inte bor så långt ifrån varandra.
 
Vi mötte iaf upp med Linda nere vid kommunalhuset och utgick därifrån. Rakt ut på Oresjön i blåsvädret bar det av och hundarna satte iväg. De trivs och funkar så bra ihop och det är så roligt att bara stå och titta på dem när de röjer loss tillsammans. Trötta hundar är glada hundar. Trötta hundar är också glada mattar. 😂
 
 
Söta Ralf. Han är en riktig godis men har det lite jobbigt med andra hundar. Som tur är så går våra fyra utmärkt tillsammans.
 
 
Bordercollie-mixen Mila närmast i bild. Bakom henne en heltaggad Eilert. Därefter Ralf och sist min lilla Bjära. ❤
 
Har haft en så bra dag tillsammans med Linda och Jessica.
När vi kom hem så åt vi lite mat innan vi gick ut till kaninerna för att sätta ihop hanen med honorna och hoppas på att de tänker föröka sig. Som jag nämnde i senast inlägget så har vi köpt hushållskaninener, eller köttkaniner som det också kallas. Vilket betyder att vi fram mot hösten förhoppningsvis har ett gäng ungar att slakta som då kommer förse oss med lite kött över vintern och lite olika "skräp"-delar som hundarna får dela på. Jag ser fram emot det så mycket! Det är en sådan chans att få lära sig och samtidigt ordna lite klimatsmart kött till sig själv. Så taggad!