furudalskan.blogg.se

Brevet.

Kategori: Allmänt

 
Den första April kom det efterlängtade brevet från Region Dalarna. Äntligen! Operationen är planerad den 4/5 om inte coronan kommer ivägen och det blir uppskjutet och det hoppas jag verkligen inte att den gör. Är medlem i flertalet grupper där jag läser att andra får sina operationer uppskjutna ända till i Juni månad och jag är så rädd att ett sånt brev ska ligga i min brevlåda varje gång jag hämtar posten.
 
Jag har gått på "flyt" sen tisdagen den 2/4 och är således på min sextonde dag på Nutrilet shakes och jag håller på att bli galen! Jag vet inte om det beror på att jag är äldre nu eller om det kanske är diabetesen som påverkar men det har varit och är fortfarande otroligt kämpigt. Förr har jag tagit det med en klackspark och hungerskänslorna har försvunnit efter tredje dagen på flytet. Inte nu! Det hjälper väl kanske inte att jag började med påsar precis när det var min tid i månaden och det enda jag har kunnat tänka på är pizza. Fett. Fett. Fett. Massor av smält ost, skinka och svamp på en tunn degbotten. Det har känts som att jag skulle kunna äta sånt jag inte äter annars bara för att få äta riktig mat. Rent energimässigt blir jag också påverkad på ett helt annat sätt än tidigare. En fem kilometers promenad gör att jag blir alldeles darrig i benen när jag väl kommit hem. Vatten smakar skit och häromdagen testade jag att snacksa på lite gurkstavar men det smakade lika illa.
Bestämde mig, efter inrådan från kollega, att testa modifasts puddingar och jag har nu beställd pudding och två olika pastarätter. Ska bli spännande att prova!
 
Har inte hunnit bli nervös än men det kommer väl antagligen dagen innan inskrivning. Jag ser just nu bara fram emot det så himla mycket och önskar att det redan var gjort. Kikar på nätet på olika klädsidor och fantiserar om vad jag vill klä mig i sen. Sånt som jag faktiskt tycker är snyggt och som inte bara är svart. Jag inbillar mig att jag kommer bli en mer färgglad person. Om det stämmer eller inte får vi väl se.